Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor onze klanten is dat de grote prijs-kwaliteitverhouding. Doordat wij zelf veranda’s hebben geplaatst weten wij wat belangrijk is voor de klant én voor de leverancier.

Het verschil is dat wij top kwaliteit leveren voor een kleine prijs. Niet voor niets behoort onze prijs- kwaliteitsverhouding tot de beste in de markt.

Onze veranda’s zijn zo geproduceerd dat alle toevoegingen zoals glazen schuifwanden en spies daar naadloos in kunnen worden verwerkt. Dit geeft het eindproduct een nog professionelere uitstraling.

Door onze jarenlange ervaring viel het ons op dat er slechts een handvol klanten interesse heeft in andere kleuren. Door onze productie te richten op de smaak van het grootste deel van het publiek kunnen wij ook onze concurrerende prijs waarborgen.

Een bestelling annuleren of de status bekijken van een bestelling wordt via het gebruikersaccount beheerd. Na het inloggen kom je terecht bij je gebruikersaccount.

Het is zeker vervelend dat er een verkeerde bestelling is geplaatst en/of verwerkt, je kan hiervoor contact opnemen met Bella Vista via het nummer 0492 - 476739. 

Omdat Bella Vista Veranda gebruik maakt van een accountsysteem, is het bestellen van producten enkel mogelijk als je ingelogd bent.

Bij Bella Vista Veranda vinden wij het belangrijk dat je gegevens veilig worden opgeslagen onder de wet van AVG in ons Contentmanagementsysteem. Ook is het makkelijk en handig om je eigen bestellingen te volgen, wijzigen en annuleren. Zo heb jij controle over je eigen bestellingen en gegevens. Tevens is het voor ons handig met wie wij zaken doen en is het hierdoor makkelijker en efficiënter om je bestellingen sneller in behandeling te nemen.