Het begin van Bella Vista Veranda’s Helmond
In 2000 werd Belle Vue Zonwering opgericht. In het begin als leverancier van zonwering, maar al snel werd duidelijk dat de vraag steeds groter werd en er uitgekeken werd naar een ander pand. Het pand aan de Lage Dijk bleek dé plek. Vanaf 2002 begon daar de verkoop.

Eigen productie
Eigen productie van onze producten van Europese kwaliteit zorgt ervoor dat de afnemer zichtbaar profiteert van prijsvoordeel, snelle levering en uitstekende service.

Veranda leverancier in Helmond
Sinds 2004 heeft Belle Vue haar bedrijf uitgebreid met de verkoop en plaatsing van veranda’s. Dit is tot op heden een succes gebleken.

Producent en groothandel
Sinds 2017 zijn we gestart met de productie van onze eigen veranda’s als Bella Vista Veranda’s. Hier zijn wij mee gestart omdat we zagen dat de veranda’s die wij plaatsten voorzien konden worden door verbeteringen en daar hadden wij onze eigen ideeën over. Na het starten van de verkoop van de door ons geproduceerde veranda’s en het zien van de grote vraag erna besloten wij verder te gaan als leverancier. Hierdoor konden wij ons meer gaan richten op de verder ontwikkeling en productie van onze veranda’s.

Persoonlijk advies
Bella Vista Veranda’s is een jong en dynamisch bedrijf in Helmond. Bij Bella Vista Veranda’s staan de wensen van onze afnemers voorop. Wij bieden een persoonlijk advies en denken mee met onze klanten.